Csárda

csarda_06Éttermünk csárda jellege tükrözi ételeinket, egyszerű, de jól átgondolt receptek alapján készítjük ezeket, a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával, melyeket a térségben található kistermelőktől szerzünk be elsősorban. Konyhánkat a magyar illetve a francia ételkészítés jellemzi, mind anyaghasználat, mind konyhatechnológia terén. Emellett vendégeink betekintést nyerhetnek a molekuláris gasztronómia világába is, melyet előszeretettel alkalmazunk rendezvények alkalmával. Bőséges étlapunkon minden vendégünk megtalálja a neki legmegfelelőbb ételt, ételeket.

A tradicionális magyar ételek készítését ötvözzük a modern táplálkozás tudománnyal, amely mellőzi a szervezet számára káros alapanyagok/adalékanyagok használatát, emellett megőrizzünk ételeink hagyományos íz világát, így tartva fent gasztronómiai kultúránk örökségeit. Nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink igényeire, legyen az különleges étrend, ételérzékenység stb. jól képzett szakácsaink gondoskodnak és alkalmazkodnak ezek megvalósításához.

 

Az étel és itallapot ide kattintva tekintheti meg, a heti menühöz kattintson ide, míg asztalfoglaláshoz ide.