Panzió

apartmanSzállás Panziónk Hódmezővásárhely egyik forgalmas fő utcáján, a Szántó Kovács János utcán fekszik, a víztoronnyal szemben. Kívülről régi polgári házat láthatunk, melynek jellege meg lett tartva, a szállás előtt 5 férőhelyes parkoló van kialakítva, melynek szélén ötletes fa kengurus virágtartó csalogat. A panzió épülete mellett egy kisebb parasztház áll, melyet csárdává alakítottunk, megőrizve itt is a régi szállás külsőt.

A  kapualjon átérve kicsit Alice csodaországában érezhetjük magunkat, elénk tárul a szállás tágas udvara, kerti tóval, terasszal, a medence nagy pázsittal, gyerekeknek kiakakított mini játszótér. Ez a hangulatos belső udvar egyedülálló a hódmezővásárhelyi szállás, szállások tekintetében. A térburkolat a parkolóba vezet, jobbról a télikert zárja, felette a szállás szobákkal. Az udvar végében 3 kétszintes apartman sorakozik, várva a családokat.

Az alsó szinten a szállás recepció mellett drinkbár üzemel, ahol bármikor szomját olthatja.   A szolárium fekvő típusú, 2 perces zsetonokkal működik. Szaunánk finn típusú, 2 személyes, mely a fürdőszoba sarkába lett beépítve, így a szauna után tusolóban, vagy sarokkádban hűsítheti magát a felhevült vendég. 

Emeletünkön 9 panzió szoba található, ebből utcai szoba 5 db, udvari szoba 4 db. Az utcai szállás szobák közül 1 szoba 3 ágyas, 4 szoba 2 ágyas, de pótágyazható,  Az udvari szobákból 3 szoba 2 ágyas, pótágyazásuk nem megoldható. 1 szoba 4+2 ágyas, egy légterű, közvetlen a lépcsőn felérve fekszik.

Minden panzió szoba saját fürdőszobával ellátott, laminált lappal burkolt, tv-vel, telefonnal, rádiós ébresztővel felszerelt. Minden szobában van szekrény, így több napos itt tartózkodás esetén is kényelmesen elpakolhat a vendég, otthonosan érezheti magát. Internetes illetve wi-fi csatlakozás minden szobában megoldott, recepción, teraszunkon vagy akár a medence mellett is internetezhet, de különtermünkben vendégeknek fenntartott számítógép is használható, amelyen  könnyen és gyorsan szerezhet információkat hódmezővásárhely városáról.

A szállás szobákat  kis hangulatos hal köti össze, itt összeülhetnek a szobák lakói beszélgetni. Zöld növények,  régi tárgyak, többek közt egy varrógép teszi színesebbé a lakkozott oszlopok által teremtett különleges légkört.

A panzió rész nagy előnye, hogy teljesen külön van a hotel résztől, így a vendégek kevésbé zavarják egymást, mert ha például egy gyereksereg lakik a panzió szárnyban, a hotelben nyugalomban pihenhet egy megfáradt család.

Azon vendégeknek ajánljuk a panzió részt, akik családias légkörben szeretnének szeretteikkel eltölteni egy kis időt, és igazán kikapcsolódásra vágynak egy csendes udvar medencepartján, melynek használata a parkolóval együtt ingyenes.