Author Kovács Brigitta Categories Rendezvények Borvacsora -Kenguru Csárda 2017 Október 27. 19.00 Mezei Családi pincészet Tibolddaróc I. Fogadóétel Mezei Chardonay sec Galambbegy saláta mézes-sült körtével sajtválogatással és szőlővel II. Hideg előétel Bükki Chardonay, száraz Házi sonkás-garnélás Royal, Pesto Rosso dippel III. Leves Mezei Irsai Olivér Fácánconsomé erdei gombás zellerflannal IV. Meleg előétel Mezei Rose cuvée, száraz Roston sült kacsamell céklás-szedres bulgúr rizottóval V. Főétel I. Bükki Portugieser Konfitált marhapofa, kelbimbó, karfiol, vargánya toronnyal Csicsókával és csipkebogyójus-val VI. Főétel II. Bükki Cabernet Sauvignon Áfonyás-gesztenyés szarvasragu sütőtökös röstivel VII. Desszert Mezei muskotály Demi sec Joghurtcotta narancsos-citromos sütőtöklekvárral Previous Next