• 6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 78.
  • Szobafoglalás: +3662534841

Hotel

Hotel NTAK száma: SZ19000974

2006-ban Európai Uniós Regionális Fejlesztési Támogatással épült fel 3 csillagos hotel szárnyunk, amely 12 db 2ágyas Hotel*** szobából és 2 db 2+2 ágyas apartmanból áll.

Szobáink többsége akadálymentesített ezért mozgáskorlátozottak részére ideális választás, lépcső és lift segítségével is fel lehet az emeletre jutni. Minden szobánk légkondicionált, saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, szobaszéffel és minibárral rendelkeznek. 

22 cm vastag megfordítható rugós matrac 90×200 cm-es méretben.  7 komfortzónával, amelyek egyedi, ergonómiailag megfelelő alátámasztást nyújtanak a teljes testnek.

Apartmanjaink 2 szintesek, alul található a konyha, fürdőszoba és a nappali, felül a hálószoba. Természetesen légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal és minibárral felszereltek. Családok részére ideális választás.

Hotel szárnyunkban vannak a legcsendesebb szobáink, mivel belső udvarra nézőek, ezért az utca zaja nem zavarja pihenésüket. Az ablakokból a gyönyörű zöld udvarra és a fűthető vizű, ellenáramoltatóval felszerelt kültéri medencére láthat.